20 februari 2013

Al dat groen | Puur natuur

VT Wonen had weer een vtspreekuur met deze keer de vraag, wat doen we met groen? En in de blogpost hierover zag ik deze twee prachtige foto's. Vooral de linker foto. Ik zeg de perfecte werkkamer, wauw! Wat een rust en vredigheid straalt het toch uit, al dat groen!  

Hebben jullie veel groen in huis? En dan bedoel ik natuurlijk echte planten/bloemen ;)Pictures: Styling by Cleo Scheulderman and fotografie by Jeroen van der Spek.

6 opmerkingen:

 1. JA heb ik!! Binnenkort hier een blogje over:D Foto's zijn al gemaakt! ik vind het ook gewoon gezellig! De planten leven ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat is groen dan ineens mooi he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het wel mooi. Ik zou iig kruidenplantjes willen nemen later als ik er ruimte voor heb in mijn eigen appartementje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn huis staat vol met planten, ik zou niet kunnen zonder. Dat is al zo sinds mijn eerste jaar op kot (kamers) en is de afgelopen jaren steeds "erger" geworden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat hou ik toch van de kleur groen! En dat terwijl ik het vroeger helemaal geen mooie kleur vond haha. Maar nu is mijn hele interieur groen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi hoor! Groetjes, Nelleke van AestheticYou

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon