3 april 2013

Bloempjes van de markt

Mooie verse bloempjes van de markt samen met zusjelief voor mams gekocht. Wat hou ik van deze kleuren! Ik hou sowieso van verse bloemen. Kopen jullie vaak bloemen? Ikzelf kan niet wachten tot de pioenrozen er weer zijn.

4 opmerkingen:

 1. Ah wat een mooie bloemen! Ik koop af en toe een bloemetje voor mijn moeder, maar voor mezelf niet. Ik vergeet ze altijd water te geven en dan gaan ze binnen no - time dood. Ik vind kunstbloemen wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik koop regelmatig bloemen! Van de markt of vers bij een tuinder vandaan, gaan super die dingen! Nu staan er gezellige tulpjes op tafel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, koop regelmatig bloemen, kan niet zonder!!! Helaas is het in mijn warme,droge apartement snel gedaan met ze. Dol op pioenrozen, anemonen, ranonkels en nog veel meer! Kijk maar op twitter bij mijn foto's @jufannemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik koop meestal geen bloemen, maar vind het fantastisch om ze te krijgen!!

  For updates follow me on Facebook & BlogLovin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je de tijd neemt om een reactie achter te laten. Ik lees altijd alle reacties. Als je een vraag stelt, dan beantwoord ik deze altijd in het blogartikel zelf. Ik probeer alle vragen binnen 2 a 3 dagen te beantwoorden :)

Liefs, Sharon